Mijn-eigen-website.nl

Websitebouw voor doe-het-zelvers (zonder WordPress)

E-mailcursus Websitebouw

Bouw zonder kennis van html je eigen website met deze E-mailcursus voor doe-het-zelvers!

Zou je ook graag een website willen bouwen voor jezelf of je bedrijf, maar...

  • twijfel je eraan of je zoiets wel zou kunnen?
  • weet je niet goed hoe of waar je zou moeten beginnen?
  • zou je het liefst eerst zelf wat willen proberen op je eigen computer voordat je besluit of je ermee doorgaat?

Misschien heb ik het vekeerd, maar ik stel me zo voor dat je al wel eens eerder hebt geprobeerd een website te maken voor jezelf. Maar ben je om de een of andere reden vastgelopen. Omdat het al snel te technisch werd met alle HTML en CSS die je moest leren en je ten slotte niet van plan was om webdesigner te worden. Je wilde alleen een vrij eenvoudige site bouwen voor jezelf.

En dat kan ook best. Binnen 7 dagen kun je heel goed op je eigen computer een simpele website maken. Die website staat dan nog wel niet online, maar het is een volledig werkende site, met meerdere pagina’s. Via het menu kun je doorklikken van de ene pagina naar de andere. En je kunt teksten en foto’s op je pagina’s zetten.

Hoe?

Gewoon, door elke dag de paar stappen te volgen uit het mailtje dat ik je stuur. Ik beloof je dat ik je niet onnodig zal belasten met kennis die je op dit moment nog helemaal niet nodig hebt. En op die manier hoef je je totaal niet overweldigd te voelen en wordt zelf een website maken ineens heel haalbaar. En mocht het toch niks voor je zijn, dan ben je daar snel achter zonder dat het je een cent heeft gekost (deze cursus is gratis).

Dit zeggen je voorgangers van deze cursus:

“Wat een ontzettend leuke en leerzame kennismaking om zelf een simpele website te bouwen in HTML. Een goede toelichting/instructie om stap-voor-stap (van dag-tot-dag) ermee aan de slag te gaan. Erg goed uitgelegd en prima te volgen!”

Beginnen?

Klik op de inschrijfknop hieronder om je naam en e-mailadres door te geven, zodat ik je direct je eerste mailtje van de cursus kan sturen.

Direct beginnen met deze cursus (gratis)