Mijn-eigen-website.nl

Websitebouw voor doe-het-zelvers

Twaalf responsive website-templates

Op basis van (een van) deze templates maak je snel je eigen, unieke website

Een van de makkelijkste manieren om een eigen website te bouwen, is door uit te gaan van een website-template. Je hebt dan een solide ontwerp als basis, en door je eigen foto’s toe te voegen en andere kleuren of lettertypes te kiezen, krijg je toch een heel eigen, uniek ontwerp.

Hieronder vind je een overzicht van de templates die ik heb ontworpen. Het zijn gewone html-templates (dus géén WordPress-templates) en je kunt ze gebruiken als je zelf je website wilt gaan ontwerpen met behulp van html en css.

De templates zijn te koop voor € 10,00 per stuk nu GRATIS beschikbaar.

Klik op een afbeelding om het template in een volledig scherm te openen. En maak dit scherm kleiner en weer groter, zodat je kunt zien hoe het template eruitziet op een smartphone, een tablet, een laptop of op een breed desktop-scherm.

Al deze templates zijn op een moderne manier gebouwd (in html5 en css3) en bovendien responsive, dat wil zeggen dat ze zich vanzelf aanpassen aan het formaat van het beeldscherm waarop ze bekeken worden.

Beetje ingewikkeld dat HTML? Bekijk dan eens de mogelijkheid om een webbuilder te gebruiken, zoals bijvoorbeeld JouwWeb. Zo'n website builder komt automatisch met allerlei designs die je eenvoudig kan aanpassen!

Alle templates hebben een menubalk met een uitklapbaar submenu. Meestal klapt dat menu naar beneden uit (bij een horizontale menubalk) en een enkele keer naar rechts (zoals bij template I). Bekijk je het ontwerp op een smal scherm, dan verdwijnt het hele menu en komt er een menuknop in beeld, waarop je moet klikken of tappen om de verschillende menu-opties te laten uitklappen.

Download templates.(€ 10,00/stuk GRATIS!)